Verken Emmen Route


Leer Emmen en omstreken kennen door er samen op uit te trekken met een tuktuk! Welke route lijkt u het leukst? Bij de boeking ontvangt u informatie over Emmen en omstreken, hotspots, cultuur en plekken waar u naar toe kunt rijden. Denk bijvoorbeeld aan de Hunebedden, het bos en de heide, of het centrum waar je tussendoor even kunt shoppen of museums kunt bezoeken.

Onderweg komt u langs allerlei leuke winkels en restaurants. U kunt natuurlijk ook uw eigen picknickmand meenemen en heerlijk onderweg in de bossen, in het Renzenpark of bij de Kibbekoele gaan picknicken.

Duur van de route

Deze route duurt ongeveer drie- tot vier uur afhankelijk van hoe snel u rijdt. Neem gerust de tijd of stap even uit om te kijken. U heeft tijd genoeg om er echt van te genieten.

Wilt u het arrangement langer boeken dan drie tot vier uur, dan kan dit ook. Vul bij uw boeking bij de opmerkingen uw wens in en wij nemen contact met u op om dit te regelen.

Aantal personen

De tuktuk is bedoeld voor drie tot vier volwassenen of vijf of zes kinderen i.c.m. een volwassen bestuurder, afhankelijk van hoe groot de kinderen zijn.

Optioneel bij te boeken

Erg leuk om bij te boeken is onze gids. In plaats van dat u zelf moet rijden wordt u rond gereden. De gids vertelt u leuke weetjes van Emmen en omstreken. Wilt u ergens even stoppen? Dan kunt u dit aangeven. De gids zal rustig wachten tot u weer verder wilt rijden.

Wilt u de tuktuk de gehele dag tot uw beschikking hebben? Dat is mogelijk! Voor € 35,- meer heeft u de tuktuk de gehele dag tot uw beschikking. (9:00u – 20:00u)


Reserveren