Personeelsuitje


Bent u trots op uw personeel en collega’s en wilt u dat niet op een standaard manier voorbij laten gaan?

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met uw personeel en collega's een gezellige dag te beleven. Wij maken graag in overleg een totaal verzorgd programma.

Voorbeelden Personeelsuitje met de TukTuks

Rijd met de TukTuks de 4-gangen Diner Route en geniet van de proeverijen van voor-, hoofd- en nagerechten bij vier restaurants in Emmen. Combineer deze route met de oud-Hollandse Spelen Route en ga de strijd aan met uw collega's door verschillende opdrachten en puzzels te voltooien. Wie gaat er met de beker naar huis?

Geen spanning en strijd? Even ontspannen met uw collega's kan evengoed. Rijd samen gemoedelijk door Emmen met de TukTuks en stop in het centrum om te gaan shoppen. Geef uw collega's een tegoedbon die ze kunnen besteden in het centrum, een origineel alternatief voor een kerstpakket. Sluit daarna samen af met een borrel.

Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn.

Duur van de route

Deze route duurt ongeveer drie tot vier uur afhankelijk van hoe snel u rijdt en hoeveel tijd u kwijt bent bij de spellen. Neem ook gerust de tijd of stap even uit om te kijken. U heeft tijd genoeg om er echt van te genieten.

Aantal personen

Afhankelijk van de grootte van de groep wordt een aantal TukTuks beschikbaar gesteld. Een TukTuk is bedoeld voor drie tot vier volwassenen.

Optioneel bij te boeken

Voorafgaand aan het personeelsuitje is er de mogelijkheid om in een van de vergaderzalen een plan uit te werken voor het bedrijf. Ook kan er een leuke training worden gegeven aan uw personeel over gastheerschap. Daarna kunt u ervaren hoe het is om voor twee uur taxichauffeur te zijn, door een of meerdere routes te rijden met de TukTuks.

Samen kunnen we dit mogelijk maken.


Reserveren