Oud-Hollandse Spelen Route


Houdt u van winnen? Bent u een echte gezelligheidsspeler? Dan is deze route iets voor u!

Deze route bestaat uit verschillende spellen per bestemming met de tuktuk. Aan het begin van deze route wordt u van harte welkom geheten en u ontvangt uitleg over de route en het rijden van een tuktuk. U ontvangt daarnaast de spelregels en een scorelijst zodat u na afloop kan zien wie er heeft gewonnen.

Hierna start de route en daarmee ook direct het spel, de strijd gaat hier van start! Na het eerste spel stapt u in de tuktuk en rijdt u naar de volgende bestemming. U komt langs verschillende leuke plekken in Emmen waar een spel wordt gespeeld. De gehele route zullen we nog niet verklappen, wel kunnen we vertellen dat deze route voor zowel jong als oud erg leuk is om te doen. Of u nu met z’n tweeën bent, in een groep met vrienden of met uw gezin: gezelligheid en de slappe lach zijn hierbij gegarandeerd!

Duur van de route

Deze route duurt ongeveer drie tot vier uur afhankelijk van hoe snel u rijdt en hoeveel tijd u kwijt bent bij de spellen. Neem ook gerust de tijd of stap even uit om te kijken. U heeft tijd genoeg om er echt van te genieten.

Aantal personen

De tuktuk is bedoeld voor drie tot vier volwassenen of vijf tot zes kinderen i.c.m. een volwassen bestuurder, afhankelijk van hoe groot de kinderen zijn.

Optioneel bij te boeken

Het is ook erg leuk om routes met elkaar te combineren. Deze route kunt u uitstekend combineren met de Kletspot Route. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

*Arrangementen zijn exclusief dranken

Reserveren