Kletspot Route


Even offline, mobieltjes uit, laptop dicht.. Het is tijd voor ouderwetse tafelgesprekken!

Met deze Kletspot Route gaat u op tour met de tuktuk. Onderweg stopt u bij een aantal leuke horecagelegenheden, waar u iedere keer een onderdeel van het bekende Kletspot tafelspel doet. Dit levert mooie lachmomenten op met vrienden, familie en collega's. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken. Kortom; een must have voor iedereen die van gezelligheid houdt!

Geen spelregels, geen winnaars; gewoon de deksel losdraaien en u laten verbazen over deze waanzinnig leuke kletspotten!

Duur van de route

Deze route duurt ongeveer drie tot vier uur afhankelijk van hoe snel u rijdt. Neem gerust de tijd of stap even uit om te kijken. U heeft tijd genoeg om er echt van te genieten.

Aantal personen

De tuktuk is bedoeld voor drie tot vier volwassenen of vijf tot zes kinderen i.c.m. een volwassen bestuurder, afhankelijk van hoe groot de kinderen zijn.

Optioneel bij te boeken

Het is ook erg leuk om routes met elkaar te combineren. Deze route kunt u uitstekend combineren met één van onze andere routes. Doe in de ochtend de ene route en in de middag de andere route, of combineer routes door beide routes in één route keer te doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Reserveren