Dromen in Drenthe Route


U wordt bij dit arrangement welkom geheten in het prachtige Oringer Marke hotel in Odoorn. Onder het genot van een welkomstdrankje ontvangt u uitleg over de routes die u met de tuktuk kunt rijden tijdens het verblijf. Vanuit dit mooie punt rijdt u eenvoudig naar Emmen om de stad te bekennen of juist lekker naar het Boomkroonpad, de Polshoogte of de Schaapskooi. Ideaal en erg mooi om de omgeving op een leuke unieke manier te bewonderen.

Hotelovernachting

Naast dat u door Odoorn, Exloo en Emmen kunt toeren met de tuktuk, bent u verzekerd van een prachtig hotel waar u heerlijk tot rust kunt komen. U verblijft in Hotel Oringer Marke in een mooie complete kamer die dit hotel te bieden heeft. 's Ochtends kunt u genieten van het ontbijt dat bij de prijs is inbegrepen. Kortom, een unieke belevenis. Voor meer informatie over uw verblijf bij Hotel Oringer Marke, gaat u naar: www.deoringermarke.nl

Duur van het arrangement

De tuktuk staat bij het hotel klaar vanaf 13.00 uur tot 12.00 uur de volgende dag. In deze tijd heeft u gelegenheid om verschillende routes te rijden. Zonder meerprijs kunt u elke route kiezen die beschikbaar is en omschreven staat op de website, behalve de diner route en de kinderfeestjes.

Aantal personen

Dit arrangement is bedoeld voor twee personen.


Reserveren